Display / Árukínáló polcrendszerek

Cégünk, gyártóként ügyfeleink részére gyors, pontos, vevő orientált kiszolgálást biztosít, rövid határidővel, versenyképes áron.

Egyedi üzletberendezéseket, termékbemutató állványokat, szóróanyag tartókat, széles méret és formaválasztékban
egyedi igények alapján gyártunk.
 

Van egy ötlete, amire megfelelő kivitelezőt keres?

 

 

Cégünk többéves tapasztalata az egyedi állványok terén segít Önnek a döntésben.

Egy állvány készítése két alapvető dolog átgondolásával kezdődik: funkció és forma.

Az alábbi egyszerű lépésekben Ön is átgondolhatja milyen eszközre van szüksége, válaszai alapján pontos ajánlatot adhatunk.

1. Termékfunkció, méret, darabszám:
- Milyen reklámozási feladatot lát el az display,állvány?
- Milyen paraméterekel rendelkezik? (minden főbb méretet meg kell adni az ajánlatadáshoz)
- Mekkora darabszámról beszélünk?

2. Termék helye:
- Bel- vagy kültér?
- Sűrűn lesz mozgatva, szállítva, tehát egy mobil reklámeszözről van szó?
- Milyen távra szeretné használni a terméket? (Egyszeri promóció vagy hosszútávú befektetés)

3. Állványon szereplő reklámok:
- Milyen sűrűn lesz cserélve az állványba esetleg beépített grafika?

4. Nagyságrendileg rászánt összeg:
Az egyik legfontosabb tényező azon ügyfelektől, akiknek nincsen konkrét elképzelése az állvány kiviteléről. Nem az Ön zsebében akarunk kutakodni, és nem a lehető legtöbb pénzért értékesíteni a pár tízezer forintos állványokat, hanem képet kapni arról, hogy milyen anyagok és technológiák felhasználásával tudunk az Ön pénztárcájának még megfelelő, de lehető legjobb kivitelt ajánlani, melyet éveig sikeresen használhat.
Sokan nem tudják felmérni egy-egy állvány gyártási költségeit, nem is ezt várjuk el ügyfeleinktől, ám mindenki tudja hogy maximum mennyi pénzt tud rászánni a marketing keretéből. Sokszor előfordul hogy az ügyfél fantáziája beépített világítású állványról árulkodik, ám mindössze 10-20 ezer forintos összeget kíván rá szánni, amiből nem lehetséges túl sok féle kivitel, máris leszűkítettük a lehetőségeket.

5. Termék kivitele:
Amennyiben lehetősége van ötleteit vesse papírra: egy skicc alapján el tudunk indulni a tervezésben, kalkulálásban vagy ha talált olyan képet amin lévő megoldások, formák elnyerték a tetszését, az alábbi linkre kattintva, lépjen velünk kapcsolatba!

 

Hullámkartonból gyártott egyedi tervezés és gyártás vagy standard tervek alapján. Ellátható felmosó tálcával és ársínekkel, szórólaptartóval. Igény esetén termékakasztókkal, kampókkal is szállítjuk. Erről a  "Kampók" címszó alatt tájékozódhat bővebben! Rövid határidővel, akár egyedi kivitelben is rendelhető.