Display tervezés

 

Kinek a dolga POS-eszközt fejleszteni?

Amennyiben minket választ - akkor a miénk! 

Pontosan ezért rendelkezünk profi fejlesztő- és tervezőcsapattal, fejlett technikai háttérrel és rengeteg tapasztalattal
- amit ha belénk helyezi bizalmát -
az Ön és kihelyezni kívánt terméke rendelkezésére bocsátunk.

Hogyan kell POS-eszközt terveztetni?

Első lépésként meg kell határozni az erre szánt költségvetés mértékét. Tisztázni kell, hogy egyszeri akciós eszközt kell készíteni, vagy tartósabb a termékkihelyezés. Fel kell mérni, hogy egy adott üzlethelyiség milyen adottságokkal bír, milyen a vásárlók útvonala bolton belül, hol vannak azok a pontok, amelyek alkalmasak a kihelyezésre.
Amennyiben ezek az elképzelések megvannak kezdődhet a tervezés.
Ha úgy érzi,hogy az előzőekben említett kérdésekben bizonytalan kérem keressen minket bizalommal!
A lehető legnagyobb körültekintéssel igyekszünk segíteni Önnek a megfelelő döntésben.

 

Lehetőséget nyújtunk a tervezés idejének lerövidítésére, ha ellátogat hozzánk es elmondja elképzeléseit. Amit, ha szeretne, akár a közös egyeztetés során digitális formában megtekinthet. Ennek köszönhetően a módosítások ideje is lerövidíthető! Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 Mindezt nem csak megálmodjuk és megtervezzük, de a gyártás végéig le is menedzseljük.

Ezzel tehetmentesítve ügyfeleinket.

 

Cégünk több éves, reklámiparban szerzett tapasztalatával segít az Ön termékeinek eladásában.
Akár a már bevált POS termékek megújításával, teljesen új display koncepciókkal vagy az Európában egyedülálló levitacios display megoldásával. Amennyiben terveink megfelelnek az Ön elvárasainak, cégünk árajánlatot készít Önnek a display gyártására.Természetesen cégünkkel gyártatott displayre nem számolunk fel tervezési költséget.
Referenciáinkat megtekintheti weboldalunkon és bemutató termünkben személyesen is.

Műszaki tartalmak:

Amennyiben saját gyártó részleggel rendelkezik. A POS termék gyártásához kapcsolódó műszaki tartalmak, mint stanc rajzok, grafikai, nyomdai előkészítés, gyártási folyamatok, munkafázisok hatékonyságának javítása, csomagolási feladatok kidolgozása a feladataink közé tartozik.
Viszont, ha nem rendelkezik saját gyártó részleggel, cégünk, fejlett technikai hátterével megvalósítja a display gyártását és ezzel az Ön elképzeléseit.

Felmerülő kérdéseivel forduljon kollégánkhoz:

Rózsa Norbert

06 20 996 2732

Árajánlatkérés: r.norbert@druck.hu

  • Nincsenek megjeleníthető termékek